Svjetski prvak u vožnji
Naslovnica · John Deere · Kombajni · Serija W330/W440

KOMPAKTNI KOMBAJNI SERIJE W330/W440

John Deere - Serija W330/W440

Ako ste srednji ili manji poljoprivrednik, biti gospodar svoje sudbine je ključno.To znači imati slobodu za donošenje odluka koje će povećati vašu produktivnost. Vi odlučujete kada, kako i skim radite i oslanjate se samo na svoj stroj da održite tu slobodu.

Posjedujući John Deere kompaktni kombajn W330/W440 produžujete si slobodu svake žetve. Nikada više ne morate ugroziti vaš radni raspored ili kvalitetu usjeva zbog toga što nemate dostupan kombajn, sa W serijom sami odlučujete.

Robustan John Deere W330/W440 kombajn je napravljen za vas, dizajnirani su tako da stalno pružaju vrhunsku kvalitetu i savršenu čistoću zrna čak i u vlažnim uvjetima. Sve to sa modernom komfornom kabinom i touch screen zaslonom u boji.

VELIKI IZBOR ADAPTERA

John Deere - Serija W330/W440
Za W330 model na raspolaganju imamo adaptere radnog zahvata od 3,9 m do 5,10 m. W440 model ima opciju adaptera od 4,5 m do 6,90 m.

    John Deere adapteri pružaju razne opcije poput:
  • • Automatsko vođenje adaptera kao standard na W440 PTC modelu, W440 bez PTC-a kao dodatna opcija
  • • Uvlačna pužnica s promjerom od 350 mm
  • • Robustan mehanizam pogona noževa
  • • Fiksni ili sklopivi razdjeljivači usjeva
  • • Fiksni ili brzo podesivi podizači usjeva (dodatna opcija)
  • • Plastični prsti od vitla

SNAŽNO UVLAČNO GRLO

John Deere - Serija W330/W440
Snažni heavy duty transportni lanci pogonjeni su putem tzv bubnja otvorenog dizajna, letve od lanaca uvlačnog grla ne mogu biti oštećene od stranog objekta ulazeći u uvlačno grlo. Biti će uhvaćene od strane zamke za kamenje.

Modeli s 6 slamotresa W440 opremljeni su s 3 lanca i 2 letve da osiguraju pouzdano uvlačenje mase cijelom širinom od 1300 mm. Modeli s 5 slamotresa W330 opremljeni s 3 lanca i jednom letvom. Zatezanje lanca i pozicija podešava se sa strane uvlačnog grla.

ODLIČNO IZVRŠAVANJE

John Deere - Serija W330/W440
Unatoč kompaktnim dimenzijama ovi kombajni imaju veliku površinu izvršavanja. Zahvaljujući velikom bubnju ovi kombajni osiguravaju glatku vršidbu svih kultura od pšenice sve do kukuruza. Veliki bubanj ima 8 otresajućih letvi i promjer od 500 mm, totalnu širinu od 1.110 mm (W330) ili 1.330 mm (W440). Ova kombinacija pruža odlično izvršavanje i kvalitetu zrna. Stražnji biter promjera 350 mm odvaja slamu od korpe i usporava ju i seli na slamotrese. On pruža konstantan protok mase.

PTC – predbubanj idealan za teške uvjete i kulture koje se teže izvršavaju. Standardan na W330 modelu, kao dodatna opcija na W440 modelu. Ovaj sistem osigurava do 20% bolji učinak izvršavanja i smanjuje opterećenje na glavnu korpu zbog pred izvršavanja.

SLAMOTRESI OD NEHRĐAJUČEG ČELIKA

John Deere - Serija W330/W440

Efikasno izvršavanje preostale mase, 6,3 m2 površina separacije kod modela s 6 slamotresa (W440), 4,8 m2 kod modela W330 sa 5 slamotresa. Ovi slamotresi pružaju najbolju moguću kvalitetu slame za baliranje, a uz to ne zahtjevaju puno snage.

ČISTA RJEŠENJA

John Deere - Serija W330/W440

W330 i W440 kombajni opremljeni su sa visoko efikasnim tehnologijom čišćenja kako bi osigurali dobavu čistog zrna u spremnik. Veliki sistem čišćenja, varijabilni ventilator i podesive prednje i stražnje sekcije čišćenja osiguravaju ravnomjerno odvajanje pljeve od zrna.

John Deere - Serija W330/W440

Sistem aktivnog povrata mase ponovo izvršava zrno iznad područja sita prije nego vrati zrno na gornje sito, time također smanjuje opterećenje na bubanj za izvršavanje.

RUKOVANJE BILJNIM OSTACIMA

John Deere - Serija W330/W440

Sječke s dvije brzine dostupne na W440/W330 sječe kratko slamu koja se razbacuje jednako i cijelom dužinom zahvata adaptera. Ima 44 glatka noža i 45 podesiva kontra noža. Hidraulični razbacivač pljeve dolazi kao dodatna opcija.

VELIKI SPREMNIK ZRNA

John Deere - Serija W330/W440

Veliki, potpuno zatvoren spremnik za zrno na W440 PTC modelu može zaprimiti do 7600 litara. Omogućuje duže razdoblje za vršidbu jer manje stajemo kako bi ispraznili spremnik. 2 podesiva senzora javljaju kada je spremnik na 75% i kada je spremnik pun. Postoji dodatna opcija osvjetljenja spremnika za zrno kako bi noću bolje radili i vidjeli. Višestruka pristupna vrata i glatka unutarnja površina osiguravaju jednostavan pristup i čišćenje.

KABINA I UPRAVLJANJE

John Deere - Serija W330/W440
Kabina – izvrstan prostor za rad
Vrlo prostrana i ergonomski oblikovana kabina pruža maksimalnu udobnost. Odlična vidljivost i prostranost omogučavaju vozaču i suvozaču ugodan boravak i rad.

John Deere - Serija W330/W440


Izvrsna vidljivost zbog odlično postavljenih jedinica za upravljanje i zbog touch screen monitora u boji koji je elegantno smješten na desnom stupu kabine. Komfor je dodatno poboljšan zračnim sjedalom vozača te grijanjem i klima uređajem.

John Deere - Serija W330/W440


Sve bitne funkcije upravljanja kombajnom smještene su na multifunkcionalnoj ručici za upravljanje.MOTOR

John Deere - Serija W330/W440
Motor zadovoljava stupanj 4 norme o ispušnim plinovima te ima 6 cilindara, Common Rail sistem ubrizgavanja goriva te koristi SCR katalizator uz korištenje AD Blue tekućine.
Pristup motoru i filterima je jednostavan i brz, u najkraćem roku obavite potrebne servise i nastavljate dalje sa radom.

VISOKO UČINKOVITI HEDERI ZA KOMBAJNE

John Deere - Serija W330/W440
Mala poboljšanja prinosa zrna donose veliko povećanje dobiti. Upravo je stoga ključno odabrati pravi heder. John Deere kombajni žanju više od polovice svjetskog zrna. Na temelju vlastitog iskustva i povratnih informacija od kupaca konstantno prilagođavamo i razvijamo svoje proizvode. Rekli ste da želite minimalne gubitke zrna. Izvrsnu kvalitetu slame. Sposobnost za različite vrste kultura. Neupitnu pouzdanost. Niske radne troškove. I profesionalnu podršku kada je potrebna.Serija 300R – adapteri za modele John Deere W330 dolaze u dimenzijama od 4,30 do 4,8 m radnog zahvata. Izgrađeni da pruže najveći učinak i pouzdanost.

lank

Preuzmi PDF 2
E-newsletter prijava
x
* obvezna polja